Premin pH Balance 2 kg

Číslo zboží: MPRE452000
Dodavatel: Premin
Expedujeme: Skladem
Cena: 540,00 Kč

Popis zboží

Složení:

Zvápenatělé mořské řasy, 12.1.5 kvasnice inaktivované a jejich části ze Saccharomyces Cerevisiae, extrudované lněné semínko, oxid hořečnatý.

Způsob použití:

Minerální krmivo Premin® pH Balance je navrženo tak, aby účinně zvyšovalo pH v žaludku, zamezilo tvorbě žaludečních vředů a tak přispělo k udržení příznivého prostředí ve střevech. Obsahuje velmi účinné pufrační látky – calsea powder, purifikovaný oxid hořečnatý, prebiotikum Diamond V a extrudovaný len. Calsea Powder vzniká pomletím zvápenatělé mořské řasy Lithothamnium Calcereum. Má vysoký obsah vápníku, hořčík a mikroprvky organického původu. Purifikovaný a velmi jemný oxid hořečnatý má až 3 x vyšší pufrační kapacitu než uhličitan sodný. Diamond V je fermentační produkt - metabolit kvasinek, obsahující nukleotidy, betaglukany, mannany, organické kyseliny, antioxidanty, fytosteroly, proteiny a peptidy. Zlepšuje trávení a zvyšuje stravitelnost objemného krmiva. Betaglukany patří mezi imunomodulátory, které zvyšují odolnost organizmu vůči chorobám. Mannany z buněčných stěn kvasinek zamezují kolonizaci střev patogenními mikroorganismy. Antioxidanty chrání před nepříznivými vlivy volných radikálů. Extrudovaný len je zdrojem nenasycených mastných kyselin s příznivým poměrem omega-3 a omega-6. Je to dieteticky vhodná komponenta s pozitivním vlivem na kvalitu srsti a funkci jater.

Dávkování:

Při problémech a zjištěných žaludečních vředech 100g/dospělého koně a den, jako prevence při stresových situacích 50g/dospělého koně a den. Poníci a koně do 1 roku poloviční dávku. 

Při nákupu zboží nad
2 000,- Kč

doprava  Z D A R M A