Repelent gel STIEFEL STOP RP1 - 500 ml

Číslo zboží: 3950500
Dodavatel: Waldhausen
Expedujeme: Skladem
Cena: 390,00 Kč

Popis zboží

Boots RP1 Insect Stop Gel je vysoce účinný repelent proti hmyzu s aktivní ochranou proti klíšťatům a hmyzu ve formě gelu v souladu s biocidními předpisy. Boots RP1 Insect Stop Gel je zvláště vhodný pro citlivé oblasti a koně citlivé na sprej, protože gel se na koně nanáší pomocí přiložené houby. Navíc Boots RP1 Insect Stop Gel funguje bez alkoholu a lze jej tedy použít i u koní s ekzémem.

Účinná látka Saltidin® (Icaridin) je pro nás lidi téměř bez zápachu a neobtěžuje člověka ani koně nepříjemným zápachem. Hmyz na druhé straně vnímá pachy prostřednictvím svých senzorů a repelent ho odrazuje. Když je RP1 aplikován na srst, těkavé vlastnosti aktivní složky vytvoří tenký ochranný oblak vůně, který může trvat několik hodin. Účinná látka Icaridin® je navíc pokožkou velmi dobře snášena a je tedy vhodná i pro jezdce.

Pro správné použití repelentů je velmi důležité je správně a celoplošně aplikovat: kombinací spreje a gelu je dosaženo maximální účinnosti při minimální spotřebě. Sprej se používá na velké plochy, gel se používá k cílené aplikaci pod žaludek a na citlivá místa na hlavě.

Boty RP1 byly již několikrát oceněny jako vítěz testu a pečetí kvality.

Použití: Aplikujte Boots RP1 Insect Stop Gel střídmě na požadované části těla podle potřeby. Vyhýbejte se citlivým částem těla (oči, uši, nosní dírky a sliznice). Aktivní ochrana se spustí okamžitě. Gel na ochranu proti hmyzu s Ikaridinem (Saltidin)
Poznámky: Biocidy používejte opatrně. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o produktu. Uchovávejte nádobu těsně uzavřenou. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nepoužívejte pod sedlem nebo oblečením. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc a předložte obal a etiketu. Pouze pro vnější použití. Může způsobit alergické reakce.

Při nákupu zboží nad
2 000,- Kč

doprava  Z D A R M A